logo

Naručite

Kako naručiti:

  1. Odaberite proizvode koje želite naručiti.
  2. Na upisanu e-mail adresu ćemo Vam poslati ponudu koju možete uplatiti e-bankingom, uplatnicom ili virmanom na žiro račun tvrtke Robowsky: HR4024840081107072560.
  3. Tvrtka Robowsky obvezuje se isporučiti naručeni proizvod na Vašu adresu u vremenskom roku od 14 dana, od dana uplate. Rok za isporuku posebnih (custom) narudžbi je 21 dan, od dana uplate.
  4. U cijenu proizvoda nije uračunata cijena dostave. Cijena dostave je od 26 do 46 kuna ovisno o težini elementa za područje Republike Hrvatske.
  5. Svoju narudžbu možete izvršiti i telefonskim putem na broj 091 919 6838 ili e-mailom na info@robowsky.hr.
  6. Reklamacije primamo u roku od 14 dana, od dana preuzimanja ili isporuke proizvoda, i to u slučaju ukoliko vam je isporučen oštećen proizvod. Za oštećenja koja su naknadno nastala neadekvatnom uporabom proizvoda od strane kupca, ili za naknadna oštećenja proizvoda od strane kućnog ljubimca ne odgovaramo. Za osnovane i uvažene reklamacije osiguravamo potrebne korekcije, ili zamjenu proizvoda. Reklamacije nam možete uputiti usmenim ili pismenim putem na niže navedene kontakte.

 

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo na raspolaganju. Vaše cijenjene upite slobodno pošaljite na naš e-mail info@robowsky.hr, ili nas kontaktirajte na broj 091 919 68 38.

Vaš Robowsky

 

     

    Molimo upišite koje modele želite naručiti i poruku