logo

NOVO! Navijačke vodilice/ Trenutna ponuda

Ususret nadolazećem svjetskom prvenstvu u nogometu za vaše ljubimce osmislili smo novi proizvod, navijačke vodilice, kako bi ste zajedno mogli uživati u pobjedničkim trenucima.

Vodilice su hrvatski proizvod, ručni rad, izrađene od kvalitetnog i čvrstog satenskog konopa.

Dostupne su u dvije veličine, King (za velike i srednje pse) i Basic (za male pse).

King: dužina vodilice 88 cm, cijena 160 kn
Basic: dužina vodilice 130 cm, cijena 140 kn

Način održavanja: Preporučamo ručno pranje ili u perilici na temperaturi do 30 stupnjeva.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.