logo

Jastučnice 100% pamučne

Jastučnice u raznim bojama, već od 69,00 kn

100pamucno-platno-boje-robowsky

U okviru dodatne opreme, u ponudi imamo i jastučnice od 100% pamučnog platna, atraktivne i kvalitetne, dostupne u svim veličinama, te gotovo svim bojama.

Veličina S ( 30 x 60 cm )- 69 kn
Veličina M ( 47 x 77 cm ) – 129 kn
Veličina L ( 77 x 87 cm )- 139 kn
Veličina XL ( 87 x 117 cm ) – 149 kn

Način održavanja: Preporučamo jastučnice prati ručno, ili u perilici na temperaturi do 60 stupnjeva.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.