logo

DOUBLE BOX

Za sve one koji traže atraktivno i funkcionalno rješenje za svoje čupave mališane, Doublebox jedinstveno je rješenje 2 u 1.

Idealan ukoliko imate dva ljubimca, manje pse ili mačke.

Dimenzije: 58 x 45 x 50 cm
Materijal: Iveral, 2 spužve debljine 8 cm, jstučnice 100% pamučno platno ili eko koža, po izboru.
Boje: Bijela, siva, crna
Cijena: 158,47€

Način održavanja: Preporučamo jastučnice prati ručno, ili u perilici na temperaturi do 60 stupnjeva. Korpus elementa pobrisati vlažnim maramicama za namještaj, ili suhom krpom.

Osim privatnih prostora, proizvod je namijenjen i opremanju pet friendly vila, hotela i apartmana.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.