logo

HRANILICA UNO NATUR

Hranilica Uno jednostavno je i praktično rješenje, za hranu ili vodu Vašeg ljubimca. Izrađena od punog drva, masiva, s jednom izmjenjivom posudicom od inoxa olakšat će Vam svakodnevicu hranjenja Vašeg psa.

Varijanta Natur je varijanta hranilice u prirodnoj boji drva.

Dimenzije proizvoda: 28 x 28 x 7 cm
Broj posudica: 1 (jedna)
Materijal: Puno drvo (jelovina ili bukovina/mogućnost odabira)
Cijena proizvoda: 52,96 €

Osim privatnih prostora hranilica je namijenjena opremanju pet friendly vila, hotela, apartmana,te ugostiteljskih objekata.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.