logo

Hranilice Slim Duo/Trio

Hranilice Slim Duo/Trio izuzetno su elegantne i praktične hranilice, koje će ukrasiti svaki interijer u kojem se nalaze. Zaboravite na prevrtanje posudica, ove hranilice pružaju savršeno rješenje za besprijekorno čist i uredan interijer u kojem borave ljubimci.

Hranilice su namijenjene i opremanju pet friendly vila, hotela i apartmana.

Naziv proizvoda: Hranilice Slim Duo/Trio
Dimenzije: 26 x 53 x 4 cm
Materijal: Puno drvo (jelovina ili bukovina / mogućnost odabira), nosači od inoxa i aluminija
Broj posudica: Dvije ili tri (Duo ili Trio / mogućnost odabira)
Cijena: 591, 85 kn

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.