logo

HRANILICA SLIM DUO/TRIO NATUR

Hranilice Slim Duo/Trio savršeno su estetsko i praktično rješenje za Vašeg ljubimca i za Vaš interijer. Izrađene od punog drva, masiva, sa inox ili aluminijskim postoljem (po izboru), s dva ili tri otvora za posudice (ovisno o veličini ljubimca) rješenje su za čist interijer bez prevrtanja posudica od strane nestašnih ljubimaca.

Varijanta Natur je varijanta hranilice u prirodnoj boji drva.

Dimenzije: 26 x 53 x 4 cm
Materijal: Puno drvo (jelovina ili bukovina / mogućnost odabira), nosači od inoxa i aluminija
Broj posudica: Dvije ili tri (Duo ili Trio / mogućnost odabira)
Cijena: 78,44 €

Osim privatnih prostora, hranilice su namijenjene i opremanju pet friendly vila, hotela i apartmana.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.