logo

Hranilice Massive Duo/Trio

Dosta vam je preokrenutih posudica, nereda po stanu i neprestanog čišćenja? Robowsky ima rješenje za vas! Kvalitetne i praktične hranilice od prirodnog drva, Massive Duo/Trio – da vaši problemi postanu prošlost.

Funkcionalno i elegantno rješenje za sve nestašne šapice i njihove vlasnike.

Namijenjeno i za pet friendly vile, hotele, apartmane, te ugostiteljske objekte!

Naziv proizvoda: Massive hranilice Duo/Trio
Dimenzije: 26 x 53 x 7 cm
Materijal: Puno drvo (jelovina ili bukovina / mogućnost odabira)
Broj posudica: 2 (Dvije) ili 3 (Tri) / Model Duo i Trio
Cijena: 591,85 kn

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.