logo

IGRAONICA ZA MAČKE

Kitty Cat Dream House idealno je rješenje za mace u Vašem domu. Element je istovremeno zamišljen kao igraonica i ležaj za Vašu macu. Sve ono što mace vole i žele upravo im pruža ovaj element iz snova. Elegantnih proporcija 55 x 45 x 97 cm biti će ukras svakom interijeru, te savršen poligon za beskrajnu igru Vašeg ljubimca.

Element je dostupan u kombinaciji boja bijelo/crno.

Cijena: 185,81 €

Materijal: Iveral, jastuk spužva 8 cm debljine, jastučnica skidiva, pamučno platno ili eko koža po izboru.
Održavanje: Korpus elementa pobrisati vlažnim maramicama za namještaj, suhom ili mokrom krpom.

Napomena***: Ovaj proizvod dostavljamo samo na području Zagreba i okolice, a moguće je i osobno preuzimanje.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.