logo

LEŽAJ ZA PROZOR ZA MAČKE

Atraktivan i funkcionalan ležaj za mačke, namijenjen za postavljanje na prozorsku dasku, omiljeno mjesto za popodnevni san Vašeg ljubimca.

Ležaj je koncipiran na način da nosačima naliježe na prozorsku dasku, nije fiksan i time dozvoljava maksimalnu mobilnost za potrebe čišćenja, otvaranja prozora ili premještanje pozicije ležaja. Ležaj je težine 6 kg.

Dimenzije: 30 x 70 x 9 cm
Materijal: Iveral, spužva debljine 8 cm, 100% pamučna jastučnica ili eko koža (po izboru), nosači od inoxa
Boje: Bijela, siva, crna
Cijena: 106,05 €

Način održavanja: Preporučamo jastučnice prati ručno, ili u perilici na temperaturi do 60 stupnjeva. Korpus elementa pobrisati vlažnim maramicama za namještaj, ili suhom krpom.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.