logo

JASTUČNICE OD EKO KOŽE

Kao dodatnu opremu za Vaše jastuke ili ležajeve, u ponudi imamo i jastučnice od eko kože, dostupne u svim veličinama, te gotovo svim bojama.

Kvalitetne, atraktivne i jednostavne za održavanje, jastučnice od eko kože su idealan odabir.

Dostupne veličine i cijene:

S – 26,41 €
M – 30,53 €
L – 35,84 €
XL- 39,68 €

Način održavanja: Preporučamo jastučnice prebrisati mokrom ili suhom krpom.

U ponudi imamo i jastučnice od eko kože, program YACHT (vodootporne), cijene na upit.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.