logo

PRINCE SIZE LEŽAJ L I XL VELIČINA

Prince size ležaj udoban je i iznimno atraktivan ležaj za spavanje i ljenčarenje Vaših ljubimaca, namijenjen modernim interijerima.

Svojim elegantnim dizajnom s lakoćom će se integrirati u moderan interijer, dok će ljubimcima pružiti maksimalnu udobnost i sve uvjete za zdrav san.

Prince size ležaj L
Dimenzije: 81 x 101 x 10 cm
Materijal: Iveral, spužva debljine 8 cm, 100% pamučna jastučnica
Boje: Bijela, siva, crna
Cijena: 159,27€ (

Prince size ležaj XL
Dimenzije: 91 x 121 x 10 cm
Materijal: Iveral, spužva debljine 8 cm, 100% pamučna jastučnica
Boje: Bijela, siva, crna
Cijena: 179,18 €

NAPOMENA***: Navedene cijene odnose se na proizvod u bijeloj boji, za ostale boje plaća se nadoplata od 150 kn (19,91 €).

Način održavanja: Preporučamo jastučnice prati ručno, ili u perilici na temperaturi do 60 stupnjeva. Korpus elementa pobrisati vlažnim maramicama za namješataj, ili suhom krpom.

Osim privatnim prostorima, proizvod je namijenjen i opremanju pet friendly vila, hotela i apartmana.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.