logo

SLIM JASTUK ČVRSTO PLATNO (VODOOTPORAN)

Dizajnerski Slim jastuci od nepropusnog platna (tenda), idealan su odabir kako za interijere, tako i za vanjske prostore. Izrađeni su od čvrstog i otpornog nepropusnog platna (tenda), dok su svojim atraktivnim dizajnom dodatni ukras u svakom interijeru u kojem se nalaze.

Jastuci su izrađeni od spužve debljine 8 cm, jastučnica od nepropusnog platna (tenda) je skidiva, jednostavno se čisti i održava.

Dostupni su u 4 različite veličine:

Jastuci su dostupi u bež, sivoj, tamno plavoj i crnoj boji.

S – Dimenzije: 30 x 60 cm / Cijena: 51,76 € (390kn)
M – Dimenzije: 47 x 77 cm / Cijena: 63,70 € (480kn)
L – Dimenzije: 77 x 97 cm / Cijena: 71,67 € (540kn)
XL- Dimenzije: 87 x 117 cm / Cijena:79,50 € (599kn)

Način održavanja: Preporučamo pobrisati mokrom krpom.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.