logo

SLIM JASTUCI PAMUČNI

Slim jastuci su elegantni i udobni jastuci za kućne ljubimce, debljine spužve 8 cm, te su svojim karakteristikama idealni za zdrav san omiljenih šapica. Izuzetno su atraktivnog dizajna, s etiketom branda Robowsky, te plijene pažnju u svakom interijeru. Jastučnica je pamučna, te skidiva, sa kvalitetnim patentom.

Slim jastuk pamučni dostupan je u 4 veličine, te u gotovo svim bojama;

S – Dimenzije: 30 x 60 cm / Cijena: 26,41 €
M – Dimenzije: 47 x 77 cm / Cijena: 46,46 €
L – Dimenzije: 77 x 97 cm / Cijena: 59,73 €
XL- Dimenzije: 87 x 117 cm / Cijena:65,03 €

Način održavanja: Preporučamo ručno pranje jastučnice, ili u perilici na temepraturi do 60 stupnjeva.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.