logo

PRINCE SIZE SCANDINAVIA LEŽAJ

Prince Size Scandinavia ležaj atraktivan je ležaj, minimalističkih čistih linija, izrađen od kvalitetnog iverala uzorka drvnog dekora, sa spužvom debljine 8 cm, te skidivom jastučnicom od pamučnog platna ili eko kože, po izboru.

Za zdrav i udoban san Vašeg ljubimca, te ukras Vašem interijeru, ovaj ležaj pravi je izbor.

Dimenzije: 81 x 101 x 10 cm
Materijal: Iveral / Drvni dekor, spužva debljine 8 cm, jastučnica 100% pamučno platno
Boje: Sjeverno drvo crno i bijelo
Cijena:159,27 €

Način održavanja: Preporučamo jastučnicu prati ručno, ili u perilici na temperaturi do 60 stupnjeva. Korpus elementa pobrisati vlažnim maramicama za namještaj ili suhom krpom.

Osim privatnim prostorima, ležaj je namijenjen i opremanju pet friendly vila, hotela i apartmana.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.