logo

Prince size Scandinavia ležaj

Uz dobar zalogaj, ljubimcima je najvažniji dobar san! Oni su rekli DA Prince size ležaju Scandinavia, ležaju od drvnog dekora, dimenzija 81 × 101 x 10 cm, spužvom 8 cm, presvučenom 100 % pamučnim platnom.

Prince size Scandinavia ležaj svojim atraktivnim uzorcima drvnog dekora od kojih je izrađen, donijet će dašak Skandinavije u vaš dom.

Element je dostupan u uzorcima drvnog dekora: sjeverno drvo crno i bijelo.

Proizvod je namijenjen i opremanju pet friendly vila, hotela i apartmana.

Naziv proizvoda: Prince size Scandinavia ležaj
Dimenzije: 81 x 101 x 10 cm
Materijal: Iveral / Drvni dekor, spužva debljine 8 cm, jastučnica 100% pamučno platno
Boje: Sjeverno drvo crno i bijelo
Cijena:875 kn

Način održavanja: Preporučamo jastučnicu prati ručno, ili u perilici na temperaturi do 60 stupnjeva.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.