logo

Slim jastuci / Eko koža

Slim jastuci od eko kože odličan su odabir za sve one koji traže izuzetno otporan ležaj za svoje ljubimce, a koji se pritom i vrlo jednostavno održava. Pobrišite sve dlake i nečistoću jednim potezom, suhom ili mokrom krpom, i jastuk Vašeg ljubimca je kao nov.

Proizvod je namijenjen i za opremanje pet friendly vila, hotela i apartmana.

Jastuci su izrađeni od spužve debljine 8 cm, jastučnica je skidiva, jednostavno se čisti i održava. Jastuci su dostupni u 4 veličine, te u gotovo svim bojama:

  • Small (S) – 30 x 60 cm, Cijena: 220 kn
  • Medium (M) – 47 x 77 cm, Cijena: 270 kn
  • Large (L) –  77 x 97 cm, Cijena: 319 kn
  • Extra Large (XL) – 87 x 117 cm, Cijena: 349 kn
  • Način održavanja: Preporučamo jastuk prebrisati mokrom ili suhom krpom.

“Učinimo životni prostor ljepšim, kreirajmo svijet u kojem živimo, pružimo ljubav, pažnju, ljepotu i udobnost našim kućnim ljubimcima.”

Kako naručiti

Ukoliko Vam se svidio neki od naših proizvoda i odlučili ste se naručiti ga kliknite ovdje...

Robowsky proizvodi

Vjerujemo da ste nemali broj puta razmišljali o tome kakav bi namještaj bio idealan za Vašeg kućnog ljubimca, namještaj koji u isto vrijeme može pružiti savršenu udobnost, a također se i savršeno uklopiti u Vaš interijer. I znamo da Vam nije bilo lako.

Tvrtka Robowsky za arhitekturu i dizajn idejno je osmislilia, dizajnirala i proizvela liniju modernog namještaja za kućne ljubimce, za sve Vas koji svojim šapicama želite pružiti maksimalnu udobnost i ljepotu u okviru Vašeg doma, na najbolji mogući način; spajajući visoku estetsku razinu s funkcionalnošću.

Više ne trebate imati dileme, Robowsky je pravi izbor.

Proizvodi iz linije modernog namještaja za kućne ljubimce „Robowsky“, minimalističkog su dizajna, čistih i jednostavnih linija, a koji će se svojim sofisticiranim i elegantnim izričajem s lakoćom uklopiti u Vaš životni prostor, te su idealni za opremanje suvremeno opremljenih interijera u kojima borave ljubimci.

Pozivamo Vas da pogledate naše proizvode, i odabrete svoj Robowsky faktor.